MIT KS
Fillimi / Lajmet / Pse Kosova nuk dërgon mjekë vullnetarë në ndihmë Amerikës, ashtu sikur Rama dërgoi 30 mjekë në Itali
Pse Kosova nuk dërgon mjekë vullnetarë në ndihmë Amerikës, ashtu sikur Rama dërgoi 30 mjekë në Itali

Pse Kosova nuk dërgon mjekë vullnetarë në ndihmë Amerikës, ashtu sikur Rama dërgoi 30 mjekë në Itali

Paralajmërimi se në Amerikë mund të vdesin qindra mijëra qytetarë të infektuar me koronavirus është një lajm tepër prekës për qytetarët e Kosovës. Pasi vendi ynë është i vogël dhe nuk ka gjasa për pasoja fatale, do të ishte e rrugës që institucionet e  Kosovës, apo ndonjë organizatë e shëndetësisë të hulumtojë personel  vullnetarë, mjekësorë,  dhe t’ ia  dërgojë Amerikës, ashtu sikur i dërgoi 30 mjekë në Itali, Edi Rama. Besoj se dashuria dhe respekti që kanë shqiptarët për Amerikën do të mobilizonte një pjesë të konsiderueshme të mjekëve, të cilët ndoshta i ka me bollëk Amerika, por do të ishte një shenj solidarësie njerëzore. Besojmë se në Kosovë ka vullnet për ta ndihmuar Amerikën me aq sa kemi fuqi.  (RKL)

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...