Qeveria e re e Malit të Zi, sot mori detyrën

Qeveria e re e Malit të Zi, sot mori detyrën

Qeveria e re  e Malit të Zi përbëhet nga tri koalicione dhe dominohet nga partia Fronti Demokratik. Kryeministër i ri i Malit të Zi është Zdravko Krivokapiq. Kabineti i tij përbëhet nga 12 ministra dhe një zëvendëskryeministër, post qeveritar të cilin do ta ushtrojë Dritan Abazoviq, udhëheqësi i Aksionit të Reformës së Bashkuar  dhe i koalicionit “E zeza në të bardhë”.  Abazoviq është shqiptari i parë në këtë shtet fqinj, që mori një post kaq të rëndësishëm në Malin e Zi. Unë mora detyrën e zëvendëskryeministrit të Malit të Zi. Qëllimi im është të punojë me ndershmëri dhe në interes të qytetarëve”, ka shkruar Dritan Abazoviq, partia e të cilit ka katër deputetë në Parlamentin e Malit të Zi.

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …