leoni

Qeveria federale gjermane ka shpenzuar 21.7 miliardë euro për refugjatët gjatë vitit 2016

Qeveria federale gjermane ka shpenzuar 21.7 miliardë euro për refugjatët gjatë vitit 2016

Qeveria federale gjermane ka shpenzuar 21.7 miliardë euro në zgjidhjen e krizës së refugjatëve gjatë vitit 2016. Ministria e Financave e Gjermanisë ka njoftuar  se edhe gjatë viti 2017 do të shpenzohen për këtë qëllim 21.3 miliardë euro. Pjesa më e madhe e kësaj shume, rreth 9.3 miliardë euro, është dërguar në zona të ndryshme ku ka pasur më nevojë shumë për refugjatë, bëjnë të ditur mediet gjermane.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …