Fillimi / Lajmet / Ramush Haradinaj: Do të mbahet mend heroizmi i personelit mjekësor në luftën kundër virusit korona
Ramush Haradinaj: Do të mbahet mend heroizmi i personelit mjekësor në luftën kundër virusit korona

Ramush Haradinaj: Do të mbahet mend heroizmi i personelit mjekësor në luftën kundër virusit korona

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë vizitës në Ferizaj, ka qëndruar në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF). Me këtë rast, ai ka thënë se puna dhe heroizmi i personelit mjekësor në luftën kundër Covid-19 duhet të mbahet mend. “Ndaluam sot për ta parë për së afërmi mobilizimin e personelit mjekësor në Ferizaj me qëllim që t’i falënderojmë për një punë të madhe që e kanë bërë në luftimin e Covid-19”. “Në Ferizaj ka një numër të caktuar të qytetarëve të identifikuar me Covid-19, ka pasur dy raste tragjike, mirëpo tash shihet se gjendja është nën kontroll dhe po përmirësohet”. “Shpresoj shumë se shoqëria kosovare do t’i mbajë në mend të gjitha nivelet institucionale – heroizmin e personelit mjekësor në këto ditë të vështira”, ka theksuar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Behram Behluli: Mbi 1 milion euro investime do të bëhen në Qendrën e Studentëve në Prishtinë

Behram Behluli: Mbi 1 milion euro investime do të bëhen në Qendrën e Studentëve në Prishtinë

Kur kanë kaluar më shumë se gjashtë javë prej se është mbyllur karantina, në Qendrën ...