Kryetari i PDP-së, Nenad Rashiq, u shpreh se Albin Kurti nuk do të tregojë aspak tolerancë për situatën reale që mbretëron në veri të Kosovës

Rashiq: Djegia e veturave në veri, po bëhet për të parandaluar zgjedhjet e 22 prillit

Duke komentuar djegiet e veturave në pjesën veriore të Kosovës, politikani serb, Nenad Rashiq është cituar të ketë deklaruar se këto veprime kanë për qëllim për të parandaluar zgjedhjet e 22 prillit. “Sa e di unë edhe kështu nga informacionet private kjo nuk do të thotë që ata strukturat të cilat janë nën hije nuk do të përdorin të gjitha mjetet që kanë për të parandaluar mbajtjen e zgjedhjeve. Prandaj po supozoj që ata vetura janë qoftë të pronarëve, pra të atyre që janë nominuar si këshilltarë për nivelin komunal ose ndoshta edhe të familjarëve të tyre”, është cituar të ketë deklaruar Nenad Rashiq për Nacionalen. Ai është cituar të ketë shtuar më tutje se shpreson ta ketë gabim, por kjo me siguri po bëhet për t’u bërë presion atyre që janë kandidatë për zgjedhje. Nuk e shoh ndonjë arsye tjetër.

Kontrolloni gjithashtu

Bill Clinton dhe bashkëshortja e tij, Hillary Clinton, mbështesin kandidaturën e zonjës Kamala Harris për kryetare të Amerikës

Ish-kryetari Shteteve të Bashkuara, Bill Clinton dhe bashkëshortja e tij, Hillary Clinton, e cila garoi …