Rashit Qalaj

Rashit Qalaj: Kryetarit të Serbisë, Vuçiq si dhe Listës serbe i konvenon që ta ketë veriun e Kosovës të trazuar dhe me incidente

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Rashit Qalaj, ka thënë se kryetarit  të Serbisë, Aleksandar Vuçiq si dhe Listës serbe i konvenon që ta ketë veriun e Kosovës të trazuar “me incidente, ndoshta dhe me vrasje. Vuçiq është i vetëdijshëm për gabimet që ka bërë, dhe tash siç tha ai është në një represion nga vetë qytetarët serbë. Listës  Serbe i duhet një veprim i tillë për shkak se ata tash janë të vetëdijshëm për gabimet që i kanë bërë dhe gabimi kryesor sipas meje është që ata i kanë nxitur largimin e punëtorëve të komunitetit serbë nga institucionet e Kosovës. Jam thellë i bindur që ata janë në një represion të madh nga vetë ata banorë e qytetarë që kanë mbetur pa paga”, u shpreh  Rashit Qalaj, duke shtuar se  Kosova është duke u përballur me shumë probleme dhe siç tha ai situata  jo e qetë në veri i konvenon dhe Qeverisë së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

“Junts per Catalunya” në Parlamentin e Spanjës po kërkon që Qeveria e këtij vendi ta njohë, pavarësinë e Kosovës

“Junts per Catalunya” në Parlamentin e Spanjës po kërkon që  Qeveria e këtij vendi ta …