leoni

Selami Hoti: Njoftim dhe ftesë publike – Dhurimi vullnetar i gjakut, me moton GJAKU I LIRISË

Kryetari i fshatit Krushë e Madhe z, Selami Hoti ka bërë të ditur se organizohet dhurimi vullnetar i gjakut.

Ai me këtë rast ka shkruar:

Datë: 24 Mars, 2023 (, e premte)

Ora:10:00 deri 14:00

Vendi: QMF “Fahredin Hoti” Krushë e Madhe

Të dashur/a qytetarë/e të Krushës së Madhe, familjarë të dëshmorëve, martirëve, të të zhdukurve, çlirimtarë, invalidë, veteran, të plagosur, të burgosur politik dhe gjithë ju të mbijetuar nga masakra e Krushës, edhe këtë vit vazhdojmë me aksion vullnetar për dhurim të gjakut në shenjë nderimi dhe rrespekti ndaj familjarëve tanë të rënë për liri, andaj ju njoftoj dhe ju ftoj që t’i bashkëngjiteni aksionit, si çdo vit më parë.

Lavdi gjithë të rënëve për lirinë e Kosovës!

Kontrolloni gjithashtu

Manifestimi protestues paqësor, më 1 Qershor 2023, në Prishtinë me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve!

Manifestimi protestues paqësor, më 1 Qershor 2023, në Prishtinë me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve!

Para Teatrit Kombëtar të Prishtinës, në shenjë dhimbjeje e kujtimi të përjetshëm të 1432 fëmijëve …