Fillimi / Njoftime / Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 540 pacientë po trajtohen me oksigjeno-terapi dhe 44 në kujdes intensiv
Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 540 pacientë po trajtohen me oksigjeno-terapi dhe 44 në kujdes intensiv

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 540 pacientë po trajtohen me oksigjeno-terapi dhe 44 në kujdes intensiv

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës(ShSKUK) ka njoftuar për gjendjen e pacientëve në klinikat Covid të QKUK-së dhe spitalet rajonale.Sipas raportit të ShSKUK-së,675 pacientë po trajtohen në klinikat COVID-19 të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme. Prej tyre, 540 me oksigjeno-terapi dhe 44 në kujdes intensiv.

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, sot ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin ...