Fillimi / Njoftime / Shtyhet vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Kosovës, i paraparë për sot në orën 10:00
Sërish Kuvendi i Kosovës dështon t’i ratifikojë pesë marrëveshjet ndërkombëtare financiare për shkak të mungesës se kuorumit

Shtyhet vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Kosovës, i paraparë për sot në orën 10:00

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar për shtyrjen e seancës se sotme plenare ku pritej të diskutohej në lidhje me dialogun Kosovë – Serbi. Kuvendi i Kosovës ka bërë të ditur se është shtyrë vazhdimi i seancës plenare të kuvendit ku do të diskutohej për dialogun Kosovë-Serbi. Në njoftimin për media thuhet se për kohën e mbajtjes së saj do të vendosë Kryesia e Kuvendit. “Me kërkesë të propozuesit të rezolutës dhe pajtim të grupeve parlamentare, shtyhet vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit, i paraparë për sot në orën 10:00.  Për kohën e mbajtjes së saj, do të vendosë Kryesia e Kuvendit”, thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Ministria e Infrastrukturës, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se duke filluar nga data 11.07.2020 ...