KEK
Fillimi / Lajmet / Shumica dërmuese e qytetarëve janë kundër dialogut me Serbinë pa praninë e SHBA-ve
E përkrahur fuqishëm nga Rusia, Kina si dhe BE-ja, Serbia po ndërmerr fushatë të re të rrezikshme kundër Kosovës

Shumica dërmuese e qytetarëve janë kundër dialogut me Serbinë pa praninë e SHBA-ve

Instituti për Afirmimin e Marrëdhënieve Ndëretnike (IAMN) ka publikuar një hulumtim lidhur me dialogun Kosovë-Serbi. 87 për qind e të anketuarve kanë thënë se janë kundër dialogut Kosovë-Serbi pa praninë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Hulumtimi është zhvilluar nga 20 qershori deri më 25 korrik dhe ka përfshirë një mijë e një të anketuar shqiptar. ““Hulumtimi jonë, tregon se Kryeministri Hoti nuk përfaqëson mendimin dhe vendimin politik të Listes Sërbe, që dmth se de facto Avdullah Hoti nuk përfaqëson shumicën e thjesht parlamentare, por përfaqëson vetëm mendimin e më së shumti 50 deputetëve të Parlamentit të Kosovës, bile nga njëherë ( përkujtojmë deklaratat e kreut te AAK) as edhe 40 deputetë”, thuhet në përfundimet e hulumtimit.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Republikës së Kosovës e ka miratuar në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin ...