Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Sot është arrestuar njëri nga sulmuesit e Kryeinspektorit të Punës për rajonin e Mitrovicës, Nexhat Fazliu
Sot është arrestuar njëri nga sulmuesit e Kryeinspektorit të Punës për rajonin e Mitrovicës, Nexhat Fazliu

Sot është arrestuar njëri nga sulmuesit e Kryeinspektorit të Punës për rajonin e Mitrovicës, Nexhat Fazliu

Sot është arrestuar njëri nga sulmuesit e Kryeinspektorit të Punës për rajonin e Mitrovicës, Nexhat Fazliut. Kryeinspektori i Punës, Nexhat Fazliu, është sulmuar për vdekje në prill të këtij viti nga disa persona, për shkak të një gjobë që kryeinspektorati ka caktuar ndaj një biznesi në qytetin e Mitrovicës. Veriu.info mëson se njëri nga sulmuesit është arrestuar ditën e sotme me inicialet M.K. dhe është nga qyteti i Mitrovicës, ndërsa dy të dyshuarit tjerë mbeten në arrati. Deri më tani dyshimet janë së gjithçka lidhet me punë zyrtare, pasi një biznesi i është caktuar gjoba lidhur me një vajzë 16 vjeçare e cila është gjetur duke punuar nga ora 18:00 deri në 04:00 të mëngjesit. Dihet që Ligji i Punës e ndalon punën e të miturve gjatë natës.

Kontrolloni gjithashtu

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Ministria e Infrastrukturës, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se duke filluar nga data 11.07.2020 ...