Në moshën 73-vjeçare ndërroi jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha. Dje një sëmundje të rëndë, në moshën 69-vjeçare ka ndërruar jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës. Varrimi,  i trupit të të ndjerit, në prani të familjarëve, shumë të afërmeve dhe veteranëve u bë sot në orën 14,oo në  varrezat e fshatit Semetisht.

Kontrolloni gjithashtu

Në Prishtinë hapet ekspozita, „RIZGJIMI NË VLERAT KOMBËTARE, KOSOVA REPUBLIKË"

Në Prishtinë hapet ekspozita, „RIZGJIMI NË VLERAT KOMBËTARE, KOSOVA REPUBLIKË”

Sot më 12 qershor 2024, Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë …