KEK
Fillimi / Institucionet / Sot nuk është regjistruar asnjë rast i ri me covid në Malishevë

Sot nuk është regjistruar asnjë rast i ri me covid në Malishevë

Sot në territorin e Komunës së Malishevës, nuk është regjistruar asnjë rast i ri me covid-19. Këto të dhëna janë të bazuara në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe në të dhënat e komunikimit të rregullt të komunës, në kuadër të menaxhimit dhe monitorimit të situatës pandemike. Gjendja me pandeminë e covid-19, në Komunën e Malishevës, është e njëjtë me një ditë më parë. Deri më tani me covid-19 janë regjistruar 268 persona, prej tyre 229 janë shëruar plotësisht, 24 persona kanë vdekur, ndërsa aktiv me covid-19 janë edhe 15 persona.

Kontrolloni gjithashtu

SHFM ,,Maxhun Çekaj’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Komuna e Deçanit në vazhdimësi është duke bërë përpjekje që të krijoj kushte të mira ...