kek
Airport Adem Jashari
MIT
tv dielli
Fillimi / Lajmet / Sot publikohen gjetjet preliminare të raportit: “Dekonstruktimi i ndikimit rus në Kosovë”
Sot publikohen gjetjet preliminare të raportit: “Dekonstruktimi i ndikimit rus në Kosovë"

Sot publikohen gjetjet preliminare të raportit: “Dekonstruktimi i ndikimit rus në Kosovë”

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë sot publikon gjetjet preliminare të raportit: “Dekonstruktimi i ndikimit rus në Kosovë”, i mbështetur nga skema Fulbright. Përderisa ndikimi i fshehtë rus në Evropë ka marrë shumë vëmendje, Kosova përfaqëson një vrimë të zezë në studimin e ndikimit rus. Përmes këtij raporti, autori synon të ekzaminojmë objektivat e Rusisë në ndërmarrjen e operacioneve me ndikim në Kosovë, aktorët ku Rusia mbështetet për të zgjeruar ndikimin e saj, dhe rrugët nëpër të cilat përhapen propagandat, dezinformatat dhe manipulimet ruse.

Kontrolloni gjithashtu

Thaçi: Nuk do të bëjë as favore e as disfavore, por ajo parti që krijon shumicën do të vazhdojë me qeverisjen e vendit

Thaçi: Nuk do të bëjë as favore e as disfavore, por ajo parti që krijon shumicën do të vazhdojë me qeverisjen e vendit

Kryetari i vendit, Hashim Thaçi ka thënë se ajo parti politike që krijon shumicën do ...