Astrit Dehari

Sot u bënë gjashtë vjet nga vdekja ende e pazbardhur e aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari

Sot janë bërë gjashtë vjet nga vdekja e mistershme e aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari. Edhe  për këtë përvjetor do të mbahen homazhe të varri i tij. Për këtë rast do të mbahen edhe dy diskutime, njëra në orën 14.00 në Prishtinë, në Hollin e Bibliotekës Kombëtare “Përjetimet me Astritin si aktivist i Lëvizjes, student, shok dhe familjar i përkushtuar” dhe tjetra në Pejë në orën 17, “Aktiviteti i Astrit Deharit në qendrën e Pejës, përvojat e bashkëpunëtorëve dhe aktivistëve me të”, në zyrën e Lëvizjes Vetëvendosje në këtë komunë. Me rastin e 6-vjetorit të vdekjes së Astrit  Deharit do të dhurohet edhe gjak në Selinë e Vetëvendosjes në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, iu ka përgjigjur nga Malisheva, kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj

Fatmir Limaj: Marrëveshja e Ohrit për vetëmenaxhim, ka strukturën administrative të një krijese me elemente të federalizimit

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka deklaruar se se pika e shtatë e Marrëveshjes …