KEK
Fillimi / Lajmet / Tomë Gashi: Policitë e huaja të autorizuara nga Gjykata Speciale, kanë kryer arrestimet e krerëve të OVL-UÇK-së
Tomë Gashi: Policitë e huaja të autorizuara nga Gjykata Speciale, kanë kryer arrestimet e krerëve të OVL-UÇK-së

Tomë Gashi: Policitë e huaja të autorizuara nga Gjykata Speciale, kanë kryer arrestimet e krerëve të OVL-UÇK-së

Avokati, Tomë Gashi, ka deklaruar se policitë e huaja të autorizuara nga Gjykata Speciale kanë kryer arrestimet e krerëve  të OVL-UÇK-së. Kam folur dy herë me Nasimin dhe një herë me Gucatin,  pas arrestimit. Procedurat janë kryer me një aksion të policisë. Kemi menduar se janë të EULEX-it, por tash po na del se janë katër polici në Kosovë. Vendimi për arrestimin e tyre na është treguar. Ka qenë kërkesa e një gjyqtar, i në Hagë që e ka aprovuar këtë kërkesë dhe ka lëshuar urdhër. Nasimi ka qenë shumë i zëshëm. Para se të futej në mision është arrestuar ka qenë një kërkesë e tij që të mos arrestohet nga policia e Eulexi-t. Por tash na doli se është një polici krejt tjetër. Gjatë asaj dite kanë qëndruar në Prishtinë dhe me vetura janë dërguar në aeroport, pastaj me  një aeroplan special janë dërguar në Hagë”, shtoi Gashi.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...