Vazhdojnë punimet ne rivitalizimin e shkollës së  mesme “Kuvendi i Lezhës” në Viti

Vazhdojnë punimet ne rivitalizimin e shkollës së  mesme “Kuvendi i Lezhës” në komunën e Vitisë, e cila tani ka marrë pamje moderne si dhe kanë perfunduar punimet në shtrimin e gomes në dy fushat e jashtme sportive për të dy shkollat e mesme.

Gjithashtu janë duke vazhduar  punimet në palestrën shkollore sportive pranë kësaj shkolle.

No photo description available.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit të USAID-it “Qeverisja e Pronës”, znj. Jennifer Ober

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit të …