KEK
Fillimi / Lajmet / Vetëvendsoje i drejtohet Gjykatës Supreme për 392 pako me fletëvotime që kanë ardhur nga diaspora se fundi
Vetëvendsoje i drejtohet Gjykatës Supreme për 392 pako me fletëvotime që kanë ardhur nga diaspora se fundi

Vetëvendsoje i drejtohet Gjykatës Supreme për 392 pako me fletëvotime që kanë ardhur nga diaspora se fundi

Lëvizja Vetëvendsoje i është drejtuar Gjykatës Supreme për të numëruar edhe 392 pako me fletëvotime që kanë ardhur nga diaspora gjatë ditëve të fundit. Fillimisht, PZAP doli kundër kësaj kërkese por ky subjekt politik nuk ka pritur më gjatë dhe çështja tashmë do t’i kalojë Supremes e cila pritet të marrë një vendim gjatë tri ditëve në vazhdim. Më tutje, partia e Kurtit ka fajësuar Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa si faktorin kryesor që ka shkaktuar këtë stërzgjatje të certifikimit të rezultateve. Vetëvendsoje thotë se pret nga Gjykata Supreme të rikonfirmojë edhe njëherë këtë të drejtë dhe të urdhërojë numërimin e tyre pa humbur kohë.

Kontrolloni gjithashtu

Vetëvendosje dhe LDK akuzojnë njëra tjetren për bllokimin e punës së Komisionit hetimor parlamentar për privatizim

Vetëvendosje dhe LDK akuzojnë njëra tjetren për bllokimin e punës së Komisionit hetimor parlamentar për privatizimin

Komisioni hetimor parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë ka miratuar listën me katër ...