KEK
Fillimi / Institucionet / VIHET GURTHEMELI I ÇERDHËS PËR FËMIJË NË FSHATIN XËRXË

VIHET GURTHEMELI I ÇERDHËS PËR FËMIJË NË FSHATIN XËRXË

Është vënë gurthemeli i çerdhes për fëmijë në fshatin Xërxë të komunës së Rahovecit. Pjesë e ceremonisë së vënies së gurthemelit ishin kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit, Avni Morina, zyrtarë komunal, banor dhe nxënës të këtij fshati.

Projekti në fjalë do të financohet nga Komuna e Rahovecit në shumë prej 157, 306.27 € e projektuar për 60- 80 fëmijë. Do të ketë 5 dhoma të mëdha dhe 4 dhoma më të vogla me një infrastrukturë të përshtatshme për më të vegjlit.

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...