Fillimi / Lajmet / Vishaj: 90% e pacientëve që po trajtohen në Klinikën Infektive janë të pa vaksinuar
Klinika Infektive

Vishaj: 90% e pacientëve që po trajtohen në Klinikën Infektive janë të pa vaksinuar

Drejtori i Klinikës Infektive, Arben Vishaj ka thënë se 90% e rasteve që të trajtohen në këtë klinikë janë të pa vaksinuar ndërsa 10 % janë të vaksinuar. Ai ka shtuar më tutje se pacientët që janë të vaksinuar manifestimet klinike janë më të lehta të përballueshme dhe këta pacientë nuk janë duke manifestuar formën shumë të rëndë dhe fatale por janë duke manifestuar manifestime klinike mesatarisht edhe të rënda. Drejtori i Klinikës Infektive, Arben Vishaj ka shtuar më tutje se është e mundshme që të vijnë edhe variante të reja sepse ne nuk mund të prognozojmë asgjë për gjenetikën e këtij virusi për aftësitë e tij për tu transformuar. Për variantet e reja në nuk mund të predikojmë a do të jenë më të ashpra, por në të gjitha rrethanat sistemi shëndetësor duhet të vazhdojë të përsoset në mënyrë që prurjet e reja që vijnë me pacientë shumtë t’i përballojnë më lehtë.

Kontrolloni gjithashtu

Deputetja e Kuvendit të Shqipërisë, Rudina Hajdari ka vendosur që të krijojë një parti të re

Ish-deputetja Rudina Hajdari, ka deklaruar se opozita, në tërësi sot është më e përçarë se kurrë

Ish-deputetja nga radhët e PD-saë Rudina Hajdari, e cila ndodhet në Amerikë ka deklaruar se ...