Xhavit Haliti

Xhavit Haliti: Albin Kurti mendon që zgjedhjet të mbahen në korrik, për shkak të ardhjes së emigrantëve nga Diaspora

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti, gjatë një debati televiziv ka deklaruar se kryeministri Albin Kurti e di tashmë që vendi do të shkojë në zgjedhje. Ai shprehet se kjo është  edhe kërkesë e Kurtit që zgjedhjet të mbahen në korrik për shkak të ardhjes së emigrantëve të diasporës, në Kosovë. Beteja e kryeministrit të Kosovës, është po  ashtu siç ka qenë edhe ajo e kryetarit të Serbisë,  Aleksander Vuçiq. Kurti, mendon ta çlirojë Kosovën, ta ndryshojë  gjendjen, ta bëjë atë  të fuqishme, me fjalë e deklarata publike, me qëllim për të marrë sa më shumë vota. Kjo është. Eshtë kërkesa e tij që me i bë zgjedhjet në korrik kur është diaspora këtu”, tha Haliti.

Kontrolloni gjithashtu

Hillary Clinton: Kosova ka shënuar përparim me rëndësi drejt arritjes së barazisë gjinore në sektorin publik dhe në politikë

Ish-sekretarja amerikane e Shtetit, Hillary Clinton, përmes një videoje  iu drejtua Forumit për Gratë, Paqen …