Xhavit Jashari: Me rastin e 24 vjetorit të rënies përkujtohet Dëshmori Avni Koshtova

Njoftohen të gjithë qytetarët se me datë 13:02:2024 me rastin e 24 vjetorit te rënjes heroike te Dëshmorit të Kombit AVNI KOSHTOVA, i cili ra nē mbrojtjen e popullatës Shqipëtare që po vriteshin, maltretoheshin e dëboheshin nga pjesa veriore e Mitrovices, nga bandat kriminale sërbe.  Ju njoftojmë se me këtë datë në ora 11:00 do të bëhen homazhe në lagjën e boshnjakeve në vendin ku ra heroikisht dhe tek varrezat e dëshmorëve në Shipol të Mitrovicës. Ardhja juaj nderon të rënët për Atëdhe.
Lavdi gjithë Dëshmorëve të Kombit.

Kontrolloni gjithashtu

Menderes Zeneli: Shoqëria ,,Lëvizja ‘’ në Zvicër në nderim të Halit Zeqirit!

Bashkë me familjarët , bashkëveprimtarët, bashkëluftëtarët e shumë të tjerë nderuam me një Akademi Përkujtimore …