Visar Ymeri

Ymeri: Nuk ka më bashkëpunim opozitar

Kryetari i Vetëvendosjes, Visar Ymeri ka pranuar se prej sot nuk ka bashkëpunim mes tri partive opozitare. Ai ka theksuar se AAK dhe Nisma kanë vendosur që tash e tutje kundërshtimin e tyre ta vazhdojnë pa Vetëvendosjen. Ymeri konsideron se vendimet e njëanshme të AAK-së kanë ndikuar në ftohjen e raporteve në mes të partive opozitare. “Kemi pasur disa çaste të vendimeve të njëanshme, kryesisht të AAK-së, të cilat e kanë dëmtuar kauzën tonë të përbashkët. Shkuarja e Haradinajt tek presidentja ka qenë një prej çasteve që e ka dëmtuar kauzën e kundërshtimit dhe rezistencës”, ka thënë Ymeri. Ai ka përsëritur se Vetëvendosje nuk do t’i bashkohet protestës së 14 majit të thirrur nga AAK, pa ndodhur një dakordim i ri mes partive opozitare.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …