KEK
Fillimi / Lajmet / Zemaj: Kultura qytetare dhe respektimi i masave dhe rekomandimeve anti-Covid po sjell rezultate
Zemaj: Ardhja masive e bashkëatdhetarëve dhe institucionet publike ndikuan në rrijtjen e rasteve të reja

Zemaj: Kultura qytetare dhe respektimi i masave dhe rekomandimeve anti-Covid po sjell rezultate

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se nga testimet e bëra, në 24 orët e fundit, sërish ka rezultate të kënaqshme, pasi vetëm 46 raste kanë rezultuar pozitiv me Covid 19. Zemaj ka thënë se kultura qytetare, respektimi i masave dhe rekomandimeve të vendosura prej Ministrisë së Shëndetësisë me rekomandim të IKShPK-së, si dhe koordinimi i plotë me të gjithë akterët tjerë, po sjell rezultate të kënaqshme. Zemaj ka theksuar se veprimi i përbashkët me të gjitha nivelet e shëndetësisë, me pushtetin lokal dhe të gjithë akterët relevant për zbatimin e masave anti covid, sollën edhe rezultate të mira edhe propozimin e lehtësirave të këtyre masave.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...