mbpzhr 2018
valamobile
AKP deri me 2 dhjetor
kek baneri
Fillimi / Lajmet / Zëvendësministri i Diaspores dhe Investimeve Strategjike, Afrim Bekteshi viziton Italinë
Zëvendësministri i Diaspores dhe Investimeve Strategjike, Afrim Bekteshi viziton Italinë

Zëvendësministri i Diaspores dhe Investimeve Strategjike, Afrim Bekteshi viziton Italinë

Zëvendësministri i Diaspores dhe Investimeve Strategjike, z. Afrim Bekteshi viziton Italinë. Ai do të vizitojë: Komunitetin Shqiptarë që jeton në Itali, – Autoritete Italiane në Treviso, Kryetarin e Komunës Quinto di Treviso, z.Mauro dal Zilio – Ish presidentin e Provinces se Trevisos, z. Fulvio Pettena. – Pastaj do ta vizitoi Shkollën Shqipe te Mësimit Plotësues në Quinto. – Gjithashtu do të ketë takime me Biznese Shqiptare dhe ato Italine. – Ndërsa takimin me bashkëatdhetarë, i cili do të mbahet të shtunen në 15:00, ne në Quinto di Treviso.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja Hoxha, po qëndron për vizitë zyrtare në Estoni në vazhdën e punës së saj për lobim për liberalizimin e vizave

Ministrja Hoxha, po qëndron për vizitë zyrtare në Estoni në vazhdën e punës së saj për lobim për liberalizimin e vizave

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, po qëndron për vizitë zyrtare në Estoni në vazhdën ...