Brickos

Samuel Zhbogar

Zhbogar: Qeveria dhe opozita duhet të gjejnë një mënyrë për dialog politik

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian, Samuel Zhbogar ka thënë se është i shqetësuar me vazhdimin e thellimit të krizës politike në Kosovë. Ne besojmë se Kosova ka arritur në një fazë kur duhet të dëshmojë se është në gjendje të merren me çështje të saj. Qeveria dhe opozita duhet të gjejnë një mënyrë për tu ulur në tryezë dhe të angazhohen në një dialog politik në interes të popullit të Kosovës, e të përpiqen për të gjetur një mënyrë demokratike nga e cila do të lejojë që Kosova të ecë përpara. Stabiliteti politik është një parakusht për zhvillim ekonomik, liberalizimin e vizave, procesin e normalizimit si dhe zbatimin e reformave evropiane dhe të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, ka thënë drejtuesi i delegacionit të Bashkimit Evroian, Samuel Zhbogar.

Kontrolloni gjithashtu

Bardhyl Mahmuti ka mohuar autorësinë e komunikatës së 59-të të UÇK-së, ku ishte shpallur tradhtar Gani Geci, për vrasjen e Abedin Rexhës

Dëshmitari, Bardhyl Mahmuti, gjatë paraqitjes  së tij  para trupit gjykues në gjykimin kundër krerëve të …