Afërdita Bytyqi zgjidhet Presidente e Federatës të Ragbit në Kosovë

Afërditë Bytyçi zgjidhet Presidente e Federatës të Ragbit në Kosovë

Ish zëvendës presidentja e Federatës të Ragbit në Kosovë, Afërdita Bytyqi është zgjedhur si presidentja e re si dhe njëkohësisht është femra e dytë presidente në një federatë në Kosovë.

Të enjtën, 12 mars Afërdita pranoj rolin e presidentës së FRK.

Afërdita ragbin e ka e ka filluar në Mars 2018 me klubin Balkan Lynx. Në shtator, 2018 u është zgjedhur zëvendës presidente e FRK-së ku ka marrë hapat e parë të udhëheqjes së një organizate.

Afërdita ka përfunduar Fakultetin Juridik në vitin 2017 dhe është në përfundim të studimeve master në drejtimni Civil.

Ka punuar si praktikante në Gjykatën Themelore në Prishtinë si dhe me projektin Kodi Civil në Odën e Avokatëve të Kosovës.

Pozitën e zëvëndës presidentit e mori Dardan Gashi.

Dardan Gashi  ka përfunduar Fakultetin Juridik. Ka filluar të merret me sportin e ragbit në vitin 2013 ku edhe është njeri ndër themeluesit e klubit Peja Eagles Rc si dhe president i të njejti klub.

Ne vitin 2018 Dardani filloi stërvitjen e grupmoshat U10-u14 në Pejë ku vazhdon të trajnoj këto grupmosha në sportin e ragbit.

Kontrolloni gjithashtu

AMMKM do të angazhohet maksimalisht në realizimin e Planit të Punës për vitin 2024

Drejtori ekzekutiv Imer Hakaj së bashku me stafin e Agjencisë për Menaxhimin e Monumenteve dhe …