Avdullah Hoti: Taksa 100% ndaj produkteve serbe po përdoret nga Qeveria Haradinaj për të mbuluar dështimet e tyre

Avdullah Hoti: Taksa 100% ndaj produkteve serbe po përdoret nga Qeveria Haradinaj për të mbuluar dështimet e tyre

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti ndonëse e ka arsyetuar taksën 100% ndaj produkteve serbe mirëpo sipas tij ajo po përdoret si “strehimore” nga Qeveria Haradinaj për të mbuluar dështimet e tyre. “Serbia meriton që taksa të jetë shumë herë më e lartë se kaq por për Qeverinë Haradinaj taksa është bërë strehimore për ti ikur dështimeve, por jo edhe për ti zgjedhur problemet në vend. Përmes taksën kjo qeveri po mundohet ti mbuloj dështimet e veta”, ka deklaruar Hoti në një konferencë për media. Ai theksoi se përveç taksës kjo Qeveri nuk ka çka ti ofroj qytetarëve të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …