kek
MIT
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Bajrami dhe Dukolli, pritën në takim Drejtorin e Ballkanit Perëndimor

Bajrami dhe Dukolli, pritën në takim Drejtorin e Ballkanit Perëndimor

Valdete Bajrami së bashku me zëvendësministrin e Punëve të Jashtme Çerkin Dukolli, pritën në takim Emil Atanasobski, Drejtor i Ballkanit Perëndimor, Rob van Leeuwenhoek, Menaxher i lartë në Westminster Foundation for Democracy dhe Fitim Mulolli përfaqësues i WFD për Kosovën, ku u diskutua për projektet e ardhshme të WFD të cilat do t’i kemi në kuadër të forcimit të pozitës së Gruas në vendimmarrje, bashkëpunimin në të ardhmen me grupin parlamentar të Nismës dhe po ashtu për Rinin e Nismës.

WFD do të vazhdoj të përkrahë Nismën Socialdemokrate në përgjithësi sikur në të kaluarën më projekte për strukturat e lartcekura.

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë punimet në rregullimin e rrugës bujqësore në fshatin Vërban të Vitisë

Në fshatin Vërban të Vitisë, kanë filluar punimet në rregullimin e rrugës bujqësore që lidhë ...