kek
MIT
tv dielli
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / BE: Mendimet tona janë për popullin shqiptar, në veçanti për ata që janë goditur nga fatkeqësia dhe familjet e tyre
BE: Mendimet tona janë për popullin shqiptar, dhe në veçanti për ata që janë goditur nga fatkeqësia dhe familjet e tyre

BE: Mendimet tona janë për popullin shqiptar, në veçanti për ata që janë goditur nga fatkeqësia dhe familjet e tyre

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë, është shprehur se do të jetë afër popullit shqiptar. Përmes një postimi në rrjetet sociale ndër të tjera delegacioni i BE-së thekson se vëmendja më e madhe në ditë të tilla do të fokusohet tek ata që janë të prekur nga tërmeti. “Sot, në Ditën e Pavarësisë, mendimet tona janë për popullin shqiptar, dhe në veçanti për ata që janë goditur nga fatkeqësia dhe familjet e tyre. Bashkimi Evropian, më shumë së kurrë, i qëndron pranë popullit shqiptar”, thuhet në shkrimin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Jakup Krasniqi: Populli paska gabuar pse fjalës i ka dhënë peshë!

Jakup Krasniqi: Populli paska gabuar pse fjalës i ka dhënë peshë!

Filozofisë se popullit shumë i kam besuar. Nuk po e di se çka ka ndryshuar ...