KEK
Fillimi / Lajmet / DASH ka paralajmëruar rrezik të shtuar të sulmeve terroriste në vendet e Evropës
DASH: Paqëndrueshmëria politike e ndërhyrja në ekonomi e drejtësi, korrupsioni dhe energjia akoma janë problem në Kosovë

DASH ka paralajmëruar rrezik të shtuar të sulmeve terroriste në vendet e Evropës

Departamenti Amerikan i Shtetit ka paralajmëruar për një rrezik të shtuar të sulmeve terroriste në vende e Evropës gjatë periudhës së festave të fundvitit, duke i paralajmëruar veçmas qytetarët amerikanë që të jenë shënjestër e sulmeve. Departamenti nuk saktësoi vendet dhe as datat në paralajmërimin e tij të 21 nëntorit, që i pason paralajmërimet e tjera për kujdes të publikuara në të kaluarën, por ai tregoi për festën e Falënderimeve në SHBA, më 24 nëntor dhe festën e Krishtlindjeve më 25 dhjetor.  Informacionet kredibile japin të kuptohet (Shteti Islamik, al-Kaida, partnerët e tyre) vazhdojnë të planifikojnë sulme terroriste në Evropë, me përqendrim në sezonin e festave që po vijnë dhe ngjarjet e ndërlidhura”, thuhet në kumtesë.(TCH)

Kontrolloni gjithashtu

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Menjëherë pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit është hapur Korporata Zhvillimore dhe ...