Besian Mustafa: Për mosvaksinimin e qytetarëve fajtor është Qeveria e cila po dëshiron ta vendos vendin përsëri në karantinë

Deputeti i LDK-së, Besian Mustafa, ka deklaruar se anulimi i vendimit të ZRRE-së duhet të jetë thirrja e fundit për Qeverinë, “Kurti

Deputeti i LDK-së, Besian Mustafa,  ka deklaruar se anulimi i vendimit të ZRRE-së  duhet të jetë thirrja e fundit për Qeverinë, “Kurti”. ka kërkuar që urgjentisht t’u kthehen mjetet qytetarëve dhe të shkarkohet Bordi i ZRRE-së. “Vendimi i Gjykatës së Apelit për rritjen e çmimit të rrymës duhet të jetë thirrja e fundit për ju. Kërkojmë urgjentisht t’u kthehen qytetarëve mjetet që u janë vjedhur këta tre muaj, të rishikohen menjëherë tarifat e energjisë elektrike, natyrisht të jenë të ligjshme. Sipas tij opozita i kishte thënë disa herë Vetëvendosjes që nuk duhej të ndodhte rritja, por ai thotë se ata insistuan në vendimin e tyre. “Kërkojmë përgjegjësi ligjore politike nga gjithë ata që përkrahen këto tarifa joligjore”, ka thënë ai.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri: AAK-ja e shqetësuar me qasjen injoruese të BE-së ndaj Kosovës e trajtimin joserioz të kërkesës për lëvizje të lirë

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri ka folur për çështjen e mos liberalizimit …