Fatmir Humolli

Deputeti i Vetëvendosjes, Fatmir Humolli, votoi pro mocionit të PDK-së, që të mos diskutohet për çështjen e pagës minimale në Kuvend

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmir Humolli, ka votuar pro mocionit të PDK-së, të propozuar nga shefi i GP-së së PDK-së, Abelard Tahiri që sot në Kuvend që të mos diskutohet për çështjen e pagës minimale. Në mesin e 32 votave pro për këtë mocion, ishte edhe ajo e Fatmir Humollit. Ne propozjmë një mocion procedurial, që pika për çështjen e pagës minimale dhe ajo për Agjencinë Kosovare të Verifikimit të Pronës të largohen nga rendi i ditës dhe të sjellën derisa të arrihet një konsensus”, kishte thënë  Abelard  Tahiri, në Kuvend.

Kontrolloni gjithashtu

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

Sot është përkujtuar masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë forcat serbe kanë vrarë …