mbpzhr 2018
kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Drejtoresha Emini priti në takim vullnetaren e Korpusit të Paqes, Sabrina Archer 

Drejtoresha Emini priti në takim vullnetaren e Korpusit të Paqes, Sabrina Archer 

Fatbardha Emini, Drejtoresh Komunale e Arsimit në Viti, ka pritur në takim Sabrina Archer, vullnetaren e re të Korpusit të Paqes e cila për dy vitet e ardhshme do të shërbej në SHFMU “Dëshmorët e Vitisë”. Mësimdhënësja Amerikane Sabrina Archer pritet të bashkëpunoj me mësimdhënësit e gjuhës angleze në këtë shkollë ku bashkërisht do t’ju mësojnë nxënëseve gjuhen angleze. Përndryshe në komunën e Vitisë, aktualisht janë katër vullnetare Amerikane që janë duke punuar me shkollat dhe komunitetin. Drejtoresha Emini me këtë rast tha se i falënderon edhe familjen dhe mësimdhënësit për bashkëpunim në këtë projekt.

Kontrolloni gjithashtu

Ka filluar ndërtimi i urës së dëmtuar në Kërvasari të Malishevës

Këto ditë në fshatin Kërvasari të komunës së Malishevës, ka filluar ndërtim i urës, e ...