MIT KS
Fillimi / Institucionet / Drejtori i Përgjithshëm i AME-së Fadil KODRA viziton Ministrinë e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së Fadil KODRA viziton Ministrinë e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Në vazhdën e harmonizimit dhe koordinimit të veprimeve, në takim pune Fadil KODRA, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë se Menaxhimit Emergjent AME-MPB, i shoqëruar nga përgjegjësi për marrëdhënie ndërkombëtare dhe me publikun Nehat Koçinaj, vizitoi Ministrinë e Mbrojtjes ku u prit nga Ministri Anton QUNI. Ne takim njoftues dhe miqësorë ndërinstitucional, u këmbyen përvojat dhe ecurit e procesit nga te dyja institucionet.

Pas takimit, Ministri i Mbrojtjes QUNI ftoi në një drekë në ambientet e FSK-së të ftuarit nga Agjencia e Menaxhimit Emergjent, me ç’rast u diskutuan edhe çështje tjera me interes të përbashkët ndërinstitucional.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Kuçi, uron besimtarët me rastin e festës e Kurban Bajramit

Kryetari i komunës së Junikut Agron Kuçi, me rastin e festës së Kurban Bajramit i ...