leoni

Edhe pse Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli iu përgjigjen ftesës për të shkuar në Hagë, sot po u bastisen shtëpitë

Edhe pse Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli iu përgjigjen ftesës për të shkuar në Hagë, sot po u bastisen shtëpitë

Edhe pse kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryetari i PDK-së iu përgjigjen ftesës për të shkuar në  Hagë prapë se prapë  shtëpitë e tyre në Prishtinë, janë duke u bastisur.  Zyrtarë të “milicisë”  EULEX-it janë parë sot të kenë hyrë brenda selisë së Partisë Demokratike të Kosovës, në Prishtinë, ndërsa Policia e Kosovës janë parë jashtë objektit. Në afërsi të selisë së PDK-së, banesën e ka edhe ish kryetari i PDK-së, Kadri Veseli.  Policia e EULEX-it, në mesin e së cilës ka policë nga shtetet sllave të Evropës, gjatë bastisjeve po veprojnë njëjtë sikur Milicia e Milosheviqit, Arkanit e Sheshelit, ndërsa disa nga zyrtarët e institucioneve të Kosovës po i ndajnë postet e reja që kanë mbetur vakante në Presidencë.

Kontrolloni gjithashtu

Pavarësisht paralajmërimeve se sanksionet e BE-së ndaj Kosovës do të hiqen, mbase gradualisht, ende nuk është marrë asnjë vendim

Pavarësisht pritjeve dhe paralajmërimeve se masat e Bashkimit Evropian ndaj Kosovës do të hiqen, së …