Gjykata e Apelit në Gjykatën Speciale ka refuzuar ankesën e avokatit të Jakup Krasniqit, për mbrojtje në liri

Gjykata e Apelit në Gjykatën Speciale ka refuzuar ankesën e avokatit të Jakup Krasniqit, për mbrojtje në liri

Gjykata e Apelit në kuadër të vetë Gjykatës Speciale ka refuzuar ankesën e mbrojtjes së ish-zëdhënësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, gjatë luftës, Jakup Krasniqi. Me këtë vendim ai edhe më  tej do të mbetet në paraburgim.  Lajmi është bërë i ditur në një dokument të publikuar nga Gjykata Speciale. Me këtë rast  Gjyakata e Apelit nuk ka evidentuar se në shkallën e parë ka pasur ndonjë ankesë. Në vendimin për mbajtjen në paraburgim, thuhet se Krasniqi ka rrezik të arratiset, të ndikojë në dëshmitarë dhe në procedurë.

Kontrolloni gjithashtu

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

Sot është përkujtuar masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë forcat serbe kanë vrarë …