MIT KS
Fillimi / Lajmet / Gjykata Supreme pritet të vërtetojë anulimin e pakove të zarfeve të ardhura nga Serbia, thotë Xhevdet Smakiqi
Gjykata Supreme pritet të vërtetojë anulimin e pakove të zarfeve të ardhura nga Serbia, thotë Xhevdet Smakiqi

Gjykata Supreme pritet të vërtetojë anulimin e pakove të zarfeve të ardhura nga Serbia, thotë Xhevdet Smakiqi

Anëtari i Kryesisë së Nismës Socialdemokrate, njëherësh njohës i çështjeve juridike, Xhevdet Smakiqi, ka thënë se Gjykata Supreme do ta vërtetojë vendimin që mori ditë më parë nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa,  për të anuluar pakot e zarfeve të ardhura nga Serbia. Ai ka paraqitur faktet dhe provat që Supremja duhet vërtetuar edhe një herë vendimin e PZAP-it që të mbrohen votat e rregullta dhe ushtrimi i së drejtës individuale të votuesve. “Nuk ekziston ndërlidhja me rastin e votave nga diaspora për arsyet se: Te pakot nga Serbia nuk ka ndodhur fare votimi individual, pra fare nuk është zbatuar neni 97, ka shkruar ndër të tjera. Xhevdet  Smakiqi.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli kërkon që në Kosovë të krijohet një Qeveri uniteti dhe të lihen anash inatet politike

Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli kërkon që në Kosovë të krijohet një Qeveri uniteti dhe të lihen anash inatet politike

Kryetari i Partisë Aleanca Kosova e Re, Behxhet Pacolli, ka kërkuar që në Kosovë të ...