Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje e dërgon sërish në Gjykatën Kushtetuese kryetarin Thaçi
Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje e dërgon sërish në Gjykatën Kushtetuese kryetarin Thaçi

Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje e dërgon sërish në Gjykatën Kushtetuese kryetarin Thaçi

Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje dorëzoi në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për vlerësimin e veprimeve të kryetarit, Hashim Thaçi, që sipas tyre, ka bindur deputetin Haxhi Shala për të ndryshuar qëndrimin për votën ndaj Qeverisë edhe ashtu jolegjitime. “Jashtë autorizimeve e në cenim të rëndë të vlerave, parimeve kushtetuese e demokratike, të ndarjes së pushteteve e ndërhyrje në kompetencat e Kuvendit, Presidenti ka bërë shkelje të rëndë të Kushtetutës. Ai në mënyrë të drejtpërdrejtë ka ndikuar që deputeti Shala të ndërroi qëndrimin dhe votën në seancën e jashtëzakonshme plenare të Kuvendit të Republikës të datës 3 qershor”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e këtij subjekti politik.

Kontrolloni gjithashtu

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët po kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë edhe për tre ...