Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Hoti: Gjatë presidencës së Gjermanisë presim që të hiqet edhe regjimi i vizave për qytetarët e Kosovës
Hoti: Është tepër e rëndësishme që sot Kuvendi i Kosovës të miratojë buxhetin e rishikuar për 2020

Hoti: Gjatë presidencës së Gjermanisë presim që të hiqet edhe regjimi i vizave për qytetarët e Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka folur për marrjen e presidencës së BE-së nga Gjermania. Me anë të një postimi ai ka thënë se Gjermania po e merr presidencën e radhës së BE-së, në një kohë shumë sfiduese për shëndetin dhe ekonominë e Evropës. “I jemi shumë mirënjohës Qeverisë Gjermane për angazhimin e vazhdueshëm për zgjerimin e BE-së, duke i afruar vendet e Ballkanit Perëndimorë dhe presim që gjatë kësaj kohe të hiqet edhe regjimi i vizave për qytetarët e Kosovës!’, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi bashkatdhetarët nga po vazhdojnë të mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi në Hagë, bashkatdhetarët po vazhdojnë ta mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të vazhdimit të intervistimit të kryetarit të Republikës së Kosovës, ...