Catherine Ashton

Ish shefja e Bashkimit Evropian, Catherine Ashton, do të qëndrojë për një vizitë në Kosovë

Ish-shefja e Bashkimit Evropian,  Catherine Ashton, sot do ta vizitojë Kosovën. Ajo do të marrë pjesë në konferencën, Dialogu me Serbinë: mësime nga e kaluara për të ardhmen e procesit. Ndërkohë do të takohet edhe me kryetaren, Vjosa Osmani. Grupi për Ballkanin sot do ta presë baroneshën Catherine Ashton dhe ambasadorin Philip Ryker për diskutime në panelin e organizuar për të ardhmen e dialogut. Të ftuar janë gjithashtu një numër i madh i përfaqësuesve të institucioneve të Kosovës, partive politike, diplomatëve dhe shoqërisë civile në vend. Diskutimi do të shoqërohet nga promovimi ekskluziv i librit të Baroneshës Catherine Ashton “Dhe Pastaj Çfarë? Brenda tregimeve të diplomacisë së shekullit 21”, njofton Grupi për Ballkan.

Kontrolloni gjithashtu

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së  ka mbajtur  një tryezë diskutimi në lidhje me situatën e sigurisë …