KEK
Fillimi / Lajmet / Izraeli e falëndëron Kosovën pasi mori vendim që të radhitet krah shteteve që e luftojnë antisemitizmin
Izraeli e falëndëron Kosovën pasi mori vendim që të radhitet krah shteteve që e luftojnë antisemitizmin

Izraeli e falëndëron Kosovën pasi mori vendim që të radhitet krah shteteve që e luftojnë antisemitizmin

Dje Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e mbajtur, ka marrë vendim që të bëhet pjesë e vendeve kundër antisemizmit. Për këtë, Ministria e Punëve të Jashtme të Izrealit ka lëshuar komunikatë shtypi. Zëdhënësi i ministrisë së Jashtme të Izraelit, Lior Haiat, ka falëndëruar Kosovën, qeveria e së cilës mori vendim që të radhitet krah shteteve që e luftojnë antisemitizmin. “Izraeli përgëzon ministren e jashtme Meliza Haradinajn, që mori hapa të rëndësishëm për vendimin që Kosova të radhitet krah shteteve që luftojnë antisemitizmin”, ka shkruar Haiat. Ministrja e Punëve të Jashtme, Meliza Haradinaj ka shkruar dje se “Urrejtja ndaj hebrenjve ka shkaktuar edhe Holokaustin, që sot është ndër memoriet më të trishta dhe të turpshme të botës”.

Kontrolloni gjithashtu

Programi i USAID-it për fuqizimin e drejtësisë e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Programi i USAID-it për drejtësi e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Gjykata Themelore në Prishtinë është shpallur Gjykata më transparente në Kosovë, nga programi i USAID-it ...