Komuna e Rahovecit pajisi me mjete konkretizimi dhe laboratorike dy kabinete të SHFMU “Bajram Curri” në Krushë të Madhe

Në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Bajram Curri” në Krushë të Madhe, Drejtoria Komunale për Arsim në komunën e Rahovecit, pajisi me mjete konkretizimi dhe laboratorike dy kabinete:

✅ Kabinetin e Biologjisë

✅ Kabinetin e Artit Figurativ

Me këto pajisje laboratorike, nxënësit do ta kenë shumë më të lehtë që njohuritë teorike t’i demonstrojnë në praktikë dhe përmes tyre do të nxitet talenti, prirjet dhe idetë kreative të nxënësve, në mënyrë që cilësia në arsim të rritet edhe më shumë. Urime nxënësve dhe mësimdhënësve të kësaj shkolle!

May be an image of baked beans, chocolate bar, battery, wafer, box and text

May be an image of desk

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë vazhdon me realizimin projekteve të shumta

Në mbarë territorin e komunës së Vitisë, po vazhdohet me realizimin e projekteve të shumta. …