MIT KS
Fillimi / Njoftime / KPM: Shtyhet deri me 26 qershor 2020 afati për komente publike nga mediet
KPM: Shtyhet deri me 26 qershor 2020 afati për komente publike nga mediet

KPM: Shtyhet deri me 26 qershor 2020 afati për komente publike nga mediet

Shtyhet deri me 26 qershor 2020 afati për komente publike për Daft Rregulloren për Shpërndarjen e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audio dhe Audiovizuele. Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), duke pas parasysh situatën e krijuar pas paraqitjes së virusit Covid-19 edhe në Republikën e Kosovës dhe së fundi vendimit nga Qeveria e Republikës së Kosovës – Ministria e Shëndetësisë për rikthim në normalitet, ju njofton se ka shtyrë afatin e periudhës së hapur për komente publike. Me qëllim që të ofrojë mundësi shtesë për të gjitha palët e interesuara që të japin komentet e tyre me shkrim, për rregulloren e lartëcekur, KPM ka marrë vendim për shtyrjen e afatit deri me 26 qershor 2020, të periudhës së hapur për komente publike. KPM fton edhe një herë përfaqësuesit e shërbimeve mediale audio-vizuele dhe palët e tjera të interesuara, që komentet e tyre me shkrim t’i dërgojnë përmes e-mailit: [email protected] .

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Është ndarë nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme ...