Brickos

Isa Mustafa: LDK-ja do të bëjë fushatë zgjedhore të drejt, të sinqertë e demokratike

Kreu i LDK-së Isa Mustafa takon kandidatët për kryetar të komunave nga kjo parti për zgjedhjet lokale

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa takohet sot me kandidatët për kryetarë dhe kandidatët për Asamble të të gjitha komunave të Kosovës. Bëhet e ditur se në këtë takim do të marrin pjesë 28 kandidatë për kryetarë komunash dhe mbi 900 kandidatë për Asamble Komunale.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri, mori pjesë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, ku u diskutua raporti për vëzhgimin e zgjedhjeve në Serbi

Besnik Tahiri: Kur jemi bashkë, gjithçka arrihet, gjithçka është e mundur

Kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka shprehur gëzimin e tij dhe ka …