Brickos

Kryeministri Edi Rama, u shpreh i lumtur për stabilitetin pas dështimit të grusht shtetit në Turqi

Kryeministri Edi Rama, u shpreh i lumtur për stabilitetin pas dështimit të grusht shtetit në Turqi

Pas dështimit të grusht shtetit  në Turqi  edhe kryeministri i Shqipërisë ka  mbështetur kthimin e gjendjes kushtetuese në këtë shtet mik. Rama është shprehur i  lumtur për popullin vëlla të Turqisë dhe mikun e çmuar,  kryetarin, Erdogan për daljen me sukses të plotë nga një natë tejet e vështirë.

Kontrolloni gjithashtu

Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pasi iu hap rruga për anëtarësim në KiE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pas …