Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. Duke folur para strukturave të Lëvizjes Vetëvendosje. Kurti, ka shprehur qëndrimin e tij lidhur me datën e zgjedhjeve të ardhshme, duke theksuar se opozita nuk mund t’i shtyjë ato pafundësisht, edhe pse i kishte ftuar më parë për t’u pajtuar për një datë të mundshme zgjedhjesh të parakohshme. Në vitin 2025 do të kemi zgjedhjet e ardhshme vendore për të kremtuar 20-vjetorin e Lëvizjes Vetëvendosje, dhe sigurisht, do të kemi edhe zgjedhjet parlamentare sepse opozita nuk do të mund t’i shtyjë pafundësisht. Ky qëndrim vjen në një moment ku tensionet politike rriten për shkak të mosmarrëveshjeve lidhur me agjendën zgjedhore të vendit.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Pasivizimi i dokumenteve në administratë shtetërore të Serbisë, ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën Lindore

Pasivizimi i dokumenteve në  administratë shtetërore të Serbisë  ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën …