Kryetari, Hashim Thaçi priti në takim kryetarin e OVL të UÇK-së, Smajl Elezi

Kryetari, Hashim Thaçi priti në takim kryetarin e OVL të UÇK-së, Smajl Elezi

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi priti në takim kryetarin e Organizatës së Veteranëve të Luftës së  Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Smajl Elezi. Në takim u bisedua për trajtimin e kësaj kategorie të rëndësishme, e cila është më meritorja për çlirimin dhe pavarësimin e vendit. Në vijim të takimit, kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së  Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Smajl Elezi shfaqi shqetësimin dhe brengat për problemet me të cilat ballafaqohet organizata që drejton dhe anëtarët e saj dhe me çështjen e verifikimit të statusit të veteranëve. Ndërkohë, kryetari i vendit, Hashim Thaçi theksoi se do të jetë gjithnjë i hapur për të gjitha problemet e veteranëve, që si kategori e njerëzve që kanë dhënë shumë për vendin, në Kosovë trajtohen me ligj të veçantë.

Kontrolloni gjithashtu

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku  kanë diskutuar për gjendjen e …