Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, është takuar dhe ka biseduar me kryetarin e Shqipërisë, Bajram Begaj

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, është takuar dhe ka biseduar me kryetarin e Shqipërisë, Bajram Begaj

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, është takuar me kryetarin  e Shqipërisë, Bajram Begaj, me të cilin ka biseduar rreth temave me interes të përbashkët për qytetarët e të dyja vendeve. Haradinaj ka shkruar me këtë rast se  me Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, zhvilluam një bisedë të hapur dhe vëllezërore për situatën politike në rajon dhe temat me interes të përbashkët për qytetarët e të dy vendeve. Shpreha gatishmërinë time për një bashkëpunim të ngushtë në shërbim të interesit të përbashkët kombëtar. Bashkëpunimi bilateral mes dy vendeve dhe sinqeriteti në bashkëpunim me aleatët tonë të sigurisë të prirë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës është më jetik se asnjëherë më parë”, ka shkruar Haradinaj në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …