KEK
Fillimi / Lajmet / Kryetari i OEK-ut, Berat Rukiqi thotë se janë dy rrugë për votimin e Projektligjit për rimëkëmbjen ekonomike
Kryetari i OEK-ut, Berat Rukiqi thotë se janë dy rrugë për votimin e Projektligjit për rimëkëmbjen ekonomike

Kryetari i OEK-ut, Berat Rukiqi thotë se janë dy rrugë për votimin e Projektligjit për rimëkëmbjen ekonomike

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka thënë se janë dy rrugë për votimin e Projektligjit për rimëkëmbjen ekonomike. Ai ka shkruar se rruga e parë është miratimi në lexim të parë dhe pastaj amandamentimi përmbajtësor në leximin e dytë, ndërkaq rruga e dytë, është tërheqja e versionit aktual të projektligjit nga ana e qeverisë dhe fuzionimi i dy versioneve (të pozitës dhe opozitës) në një ligj të vetëm. “Nga komunikimet e këtyre ditëve me akterë të pozitës dhe opozitës, është e qartë që ka një afrim të qëndrimeve sa i përket përmbajtjes, por jo edhe formës të miratimit të ligjit”, ka thënë Rukiqi.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...